من به دنبال آرامشم

روزانه نویسی

من به دنبال آرامشم

روزانه نویسی

طرز تهیه کیک خیس با عکس هر مرحله

این دفه طرز تهیه کیک خیس  (بنا به درخواست په پو جان) رو با عکس گذاشتم 

من همیشه با این دستور درست میکنم ، واقعا مزه ش محشره 

 

 

عکس بالا کار خودمه با خامه قنادی تزیین کردم 

مواد لازم:

شکر ١/٥لیوان

روغن مایع ١/٥لیوان

شیر١/٥ لیوان 

ارد ۲ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

پکینگ پودر ۱قاشق غذاخورى یا ۱۰ گرم  

وانیل ١ قاشق چایخورى یا ۵ گرم 

پودر کاکائو ۵۰ گرم یا ۴ ق غ   

طرز تهیه:

۱:ارد -وانیل- پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم .

۲:شکر -شیر-روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا  کاملا با هم

 قاطی بشن . 

 

۳:از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم . 

 

۴:بعد تخم مرغارو اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن. 

 

۵:مخلوط ارد وانیل پکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان اردو بریزین نه بیشتر

 نه کمتر. 

۶:ظرف مورد نظرمونو چرب کرده روش ارد میپاشیم و موادمونو توش میریزیم. 

۷:در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم .

۸: در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر رو باز کنین . 

۹:بعد که از فر دراوردیم داغ برشش میزنیم یه ذره حوصله داشته باشین اروم اروم .

۱۰:حالا نوبت ریختن اون ۱ لیوان سسی میرسه که از مواد کاکائویى برداشته بودیم روی کیک 

میریزیم.

۱۱:کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه و یک طعم فوق العاده به کیک میده .

۱۲:بزارین تو همون ظرف کاملا سرد بشه بعد برش هارو با دقت در بیارین و زوشو با 

پودر نارگیل یا هر چی دلتون خواست تزیینش کنین .

نگران نباشین خمیر نمیشه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد